HulluFinn Hieronta

Ma-Pe klo 9.30-18.30 | La klo 9.30-16.00
Sunnuntaisin suljettu

044 204 4551

Maanantai-perjantai klo 9.30-18.30
Lauantai klo 9.30-16.00
Sunnuntai suljettu

Ma – Pe klo 9.30-18.30
Lauantaisin klo 9.30-16.00
Sunnuntaisin suljettu

Sanna Saario

Elämäntapana hoitaminen

HulluFinn Hieronta Sanna Saario
HulluFinn Hieronta Sanna Saario

Jokainen ihminen on hyvä

Olen alkuperäinen Lapin tyttö ja kotoisin Rovaniemeltä. Työhistoriani on kuljettanut minua pääkaupunkiseudulle ja Yhdysvaltoihin. Olen viihtynyt elämäni aikana monilla aloilla, kunnes löysin nykyisen elämäntapani ja kouluttauduin hierojaksi sekä myöhemmin Reiki Masteriksi.

Luonto on ollut minulle aina tärkeä ja juuri siksi asun täällä pohjoisen perukoilla. Nautin työstäni ja yritän parhaani mukaan elää tässä hetkessä, osana villiä luontoa, joka meitä Lapissa ympäröi. Uskon, että jokainen ihminen on hyvä syvällä sisimmässään, mutta liiallinen kiire ja paine voivat muuttaa ihmistä. Lihasten ja mielen jumit johtuvat usein siitä, että ihminen yrittää venyä rajojensa yli. 

Joskus kannattaa sijoittaa itseen ja panostaa omaan hyvinvointiin. Kun rakastat itseäsi, voit rakastaa myös muita, sillä onni asuu meidän kaikkien sisällä. 

Sanna

Lupus-husky

Hei, olen Lupus, pieni tai itse asiassa en enää edes niin pieni energiapakkaus. Tupsahdin Sannan elämään kevätsesongin 2022 päätteeksi ja kuten hänen edellinen koiransa Susi, olen osa Sannan yritystä ja vastaan osaltani sen ilmeestä, rytmistä ja aikatauluista.

Luonto on minulle ja Sannalle tärkeä juttu ja me vietämme siellä yhdessä paljon aikaa. Se, että asumme täällä pohjolan perukoilla johtuu samasta asiasta. Olen seurallinen ja tykkään sekä muista koirista että ihmisistä. Haluan jakaa ympärilleni iloa, vilpittömyyttä ja pyyteetöntä rakkautta kuten Sanna, joten lämpimästi tervetuloa meille hierontaan ja reikihoitoon.

Lupus

Haluatko kuulla koko tarinani?

Kuuntele Pelkkänä Korvana-hankkeen podcast jakso 13 Spotifysta

Vieraana Sampo Kaulasen podcastissa

Kuuntele Sampon Taonta podcast jakso 10 aiheesta Energiahoidoista sammakoihin

Tee palvelus hyvinvoinnillesi

Tilaa aika klassiseen hierontaan tai Reiki energiahoitoon, tutkitaan kuinka jumissa olet ja saadaan sinut voimaan paremmin. Aika harva täällä liian hyvin voi. 

Uudet tuulet

Uudet tuulet puhaltaa, että HulluFinn Hierontaa ei enää ole. Kädet eivät tulleet kuntoon.
Kiitos kaikille ihanille asiakkaille.
Kiitollisuudella,

Sanna 💚 Lupushusky